Hodnocení obchodu

4,9 247 hodnocení
Přidat hodnocení
5
230x
4
16x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 9.7.2012
+ Levné a kvalitní zboží.

Super komunikace, dobré ceny, kvalitní zboží, rychlé dodání.
Avatar autora | 12.6.2012
+ Rychlost dodání a neustálá informovanost o poloze balíčku.
- možná vyšší ceny a málo akcí na náplně do e-cigarety (např 1+1 30ml,4+1 10ml,2 x 40ml a to vše za zvýhodněné ceny. Náplň se bude kupovat furt proč neudělat nějaký výhodný balíčky? Třeba jen týdenní akce, ta náplň co přebývá nebo nejde tolik jako ostatní bych dal do akce. :-) Protože co jsem se díval na náplně našel jsem výhodnější nákupy než u vás :-(

Rychlost dodání extrémní komunikace na jedničku. Určitě bych tenhle obchod doporučil i dál.
Avatar autora (Administrátor) 15.4.2021
Vážený pane Říháčku, děkujeme za připomínky. Jsou rozhodně k věci. Tyto věci jsem již napravili. Můžete se sám podívat na naše akční balíčky http://www.elektronicka-cigareta-online.cz/ecigareta/eshop/11-1-AKCNI-BALICKY S pozdravem Jan Krupka
Avatar autora | 12.6.2012
+ Nabídka a přehlednost
- Nevím, byl jsem spokojen

Byl jsem mile překvapen širokou nabídkou a rychlostí vyřízení.Doporučil bych tento obchod.
Avatar autora | 21.5.2012
+ prehledne a dostupna prijatelna levna cena
- slabsi nabidka prichuti do elektronicke cigarety

pro zacatecniky skvele,pro normalni lidi co musi koukat na kazdy vydej fin.navic je cena u vas prijatelna i pri dobre kvalite nabizeneho zbozi o proti jinym nabidkam.muzu doporucit jsem spokojena,pro obycejneho cloveka jako jsem ja je tento obchod dobry
Avatar autora (Administrátor) 15.4.2021
Dobrý den, rozšířili jsme sortiment našich příchutí. Můžete se podívat zde http://www.elektronicka-cigareta-online.cz/ecigareta/eshop/7-1-E-liquidy-naplne Děkujeme za připomínku. S pozdravem Jan Krupka
Avatar autora | 18.5.2012
doporučuji všem ostatním
Avatar autora | 13.5.2012
+ Vše co nabízí,mají na skladě
- O žádných nevím

Určitě doporučuji
Avatar autora | 12.5.2012
Obchod proběhl ok, ale v balení mi jaksi chyběl návod na el. cigaretu, takže jsem zjišťoval jinde jak s ní zacházet - tohle mi trochu zkazilo dojem z celého obchodu jinak vše ok :-)

Stránka 13 z 13 , položek celkem: 247

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zásadami používání souborů cookies.