Hodnocení obchodu

4,9 247 hodnocení
Přidat hodnocení
5
230x
4
16x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZT Avatar autora Zdeněk Tesař | 10.3.2020
Tento obchod mohu jen doporučit.Dobré ceny,rychle vyřízení objednávky.Výborné jednání.
LB Avatar autora Lucie Bartoušková | 9.3.2020
Rychle dodání, skvělá komunikace, produkty mi naprosto vyhovují.
LT Avatar autora Ladislav Toman | 27.2.2020
Super obchod už několik let komunikace a vstřícnost je na pravém místě ,jen tak dál.
EP Avatar autora Eva Pourova | 19.2.2020
ok
Avatar autora | 5.2.2020
Vše OK
Avatar autora | 18.1.2020
+ Rychlá dodávka

Avatar autora | 29.12.2019
+ Rychle objednání zboží

Avatar autora | 29.12.2019
+ rychlý
- nevím

Avatar autora | 26.11.2019
vše v pohodě, poradili i po telefonu, rychlé doručení
Avatar autora | 11.11.2019
+ spolehlivost, rychlost
- žádná

Avatar autora | 22.8.2019
+ Do dvou dnů jsem objednávku obdrzela,obchod je tychlý.

Avatar autora | 16.8.2019
+ Rychlé a pohodové doručení. Spokojenost.

Avatar autora | 4.8.2019
..rychlé dodání,výborná komunikace i po telefonu.Spokojenost.
Avatar autora | 7.7.2019
+ Prehledny web, siroka nabidka

Jsem spokojen s nabidkou, prehlednosti webu, chodim i do kamenne prodejny v Lounech a skvely servis i obsluha:-)
Avatar autora | 18.6.2019
+ Bezproblémový nákup
+ Rychlé dodání
+ Zboží skladem
- Nelze platit kartou

Avatar autora | 26.5.2019
+ Rychlé dodání, jedna položka nebyla na skladě zavolali mi a domluvila jsem se na dodání jiné položky. Jednání na jedničku.
+ Rychlost, korektnost,, příjemné jednání, spolehlivost

Jsem spokojená s rychlostí a spolehlivostí dodání, pokud není zboží domluví telefonicky možnost alternativy. Korektní jednání
Avatar autora | 5.3.2019
+ Velmi profesionální personál

Naprostá spokojenost při každém nákupu
Avatar autora | 7.2.2019
Zboží přišlo v jiném množství než jsem obědnal,ale ihned po upozornění dodán zbytek.Slušné jednání.
Avatar autora | 31.1.2019
+ Rýchly

Avatar autora | 13.1.2019
+ Rychlost!
+ Super ceny!
- Nic!

Stránka 3 z 13 , položek celkem: 247

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zásadami používání souborů cookies.